Ponuda

Peći za centralno grijanje

akcija

Grijanje kuća pećima na drva za etažno grijanje sve je popularniji izbor. Drva kao energent su siguran i relativno jeftin oblik goriva. Ove peći daju toplinu svakoj prostoriji, zagrijavaju sanitarnu vodu, a k tome estetski lijepo izgledaju i ukras su prostoriji u kojoj se nalaze.

Pećima na drva štedite novac, pošto cijene plina i nafte rastu iz dana u dan, a korištenjem drveta neovisni ste o tim energentima. S obzirom da mnogo plina dolazi iz Rusije, ali preko Ukrajine - time je sama distribucija nestabilna. Korištenjem drveta nemate nikakvih bojazni da ćete ostati bez grijanja.

Ovi proizvodi koriste tehnološki napredna rješenja koja omogučuju prekrasan dizajn, visoku toplinsku iskoristivost drveta kao ogrijeva, te pridonose smanjenju CO2 u zraku čime su ekološki prihvatljivi.
akcija

!!! AKCIJA !!!! Do isteka zaliha

La Nordica  Ložište na drva Ventilato...

akcija

Peć Ema
Novo u ponudi
6 kw
5 399,00 kn

Metalna peć Napravljena je od kvalitetnog...

akcija

Kaminska peć IVA - AKCIJA!!

Stara cijena: 8.700,00 knNova cijena:...

Novosti

Prodajni saloni

06.prosinac

2016

La Nordica  Ložište na drva Ventilato 70 PrizmatikZagrijava 258 metara kubnihMaksimalne snage 11,3 kwUgrađena dva ventilatora za...detaljnije

04.studeni

2013

MOJA SAVRŠENA KOMBINACIJAOdavno je poznata izreka kako kamin čini kuću domom, a malo tko ostane ravnodušan prema zadovoljstvu koje...detaljnije